Ricardo Ras (7 november 1985) is een Nederlandse cabaretier en presentator. Hij studeerde economie en later journalistiek.

Hij werd bij het grote publiek bekend door zijn deelname aan de eenmalige RTL4-show ‘De Casting Kantine’ waarin Carlo Boszhard, Elise Schaap en Irene Moors op zoek gingen naar een nieuwe imitator voor in ‘De TV Kantine’. Bijna een miljoen kijkers zagen hoe Ricardo het programma won met zijn imitatie op Robert ten Brink. Naast dat hij hiermee een rol won in het 12de seizoen van ‘De TV Kantine’ werd hij door de makers gevraagd om ook de rol van Fred van Leer te spelen.

Daarnaast maakt en presenteert hij op zijn YouTube-kanaal RAStv zijn eigen programma’s waarin hij verslag doet van (roder loper)events of bekende gasten interviewt in zijn wekelijkse talkshow RAStv Talks. Door zijn reportages heeft hij vele grote nationale en internationale bekendheden voor zijn camera gehad waaronder Armin van Buuren, Anastacia, James Morrison en Gloria Estefan maar ook Joop van den Ende en André van Duin.

Ricardo Ras presenteert live tv show

Ricardo Ras boeken?

Blockbuster Media is het exclusieve management- en boekingsbureau van Ricardo Ras. Neem CONTACT met ons op voor meer informatie.