ricardo_RAS-780x505
Ricardo Ras presenteert live tv show
TV_KANTINE_CASTING_P3A3494_EDIT

PRESENTATOR

Hij is geïnteresseerd, sympathiek en beheerst de kunst van presenteren tot in detail. Ricardo Ras is een gepassioneerde improvisator. Met een charismatische flair en humor presenteert hij op authentieke wijze. Of het nu voor televisie, online of voor events is. Ricardo is breed inzetbaar.

SPREKER

Ricardo Ras is een boeiende spreker die met humor en een tikkeltje zelfspot kan spreken. Hij praat graag over thema’s als ondernemerschap, doorzettingsvermogen, creatief zijn, het gebruiken van je intuïtie, ambitie en De Wet van de Aantrekkingskracht. Vooral voor jonge mensen en startende ondernemers hoopt hij een inspiratiebron te zijn. Een van zijn eerste vragen aan kinderen is steevast: ‘Wat wil je later worden?’
Maar ook zware thema’s zijn in goede handen bij Ricardo, ze worden relativerend verteld.
Ricardo heeft tevens ervaring als funerair spreker.

IMITATOR

Hij werd in 2021 uitgeroepen tot beste imitator van Nederland als winnaar van ‘De Casting Kantine’, een imitatietalentenjacht op RTL 4. Ricardo Ras kan ingezet worden als imitator en dubbelganger van o.a. Robert ten Brink, Joop van den Ende en John de Mol. Dit kan als alleen stemacteur maar ook met een complete metamorphose door een team van visagisten. Zo kan met een ludieke en komische insteek ‘Robert’ een liefdesboodschap brengen, ‘Joop’ en ‘John’ spreken op uw businessevent.

Ricardo Ras boeken?

Blockbuster Media is het exclusieve management- en boekingsbureau van Ricardo Ras. Neem CONTACT met ons op voor meer informatie.