Ricardo Ras is dé Robert ten Brink imitator van Nederland

Zijn stem, de maniertjes, zijn mimiek: als Ricardo Ras Robert ten Brink imiteert dan waan je je direct in een aflevering van ‘All You Need is Love’ of ‘Weekend Miljonairs’. Feilloos weet hij Dr. Love Robert ten Brink te imiteren. Dit deed hij al veelvuldig voor radio en televisie. En dit kan hij nu ook voor jouw organisatie doen. Een act die staat voor liefde, humor en verbinding!

Prijswinnende Robert ten Brink imitatie

Ricardo Ras deed in 2021 auditie met zijn Robert ten Brink imitatie in ‘De Casting Kantine’, een imitatietalentenjacht op RTL 4 waarmee de jury, bestaande uit Carlo Boszhard, Irene Moors en Elise Schaap, Ricardo Ras uitriepen tot de winnaar. Hiermee kreeg hij een plek in ‘De TV Kantine’. Ook Robert ten Brink zelf was onder de indruk.

All You Need is… Ricardo Ras
Ricardo Ras is als Robert ten Brink imitator in te huren voor marketingcampagnes of ludieke acties. Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken. o.a. Coca Cola, KPN, Natec, Bavaria, Rubicon en Eneco gingen u al voor.

Ricardo Ras als Robert ten Brink imitator boeken?

Neem contact op met FC Klap in Hilversum, het exclusieve management van Ricardo Ras. Bel 035-621 01 50 of mail naar rob@fcklap.nl