Wie is Ricardo Ras?

Ricardo Ras (7 november 1985) is een Nederlandse cabaretier, presentator en tv maker met Arubaanse roots. Hij wordt bejubeld om zijn imitatietalent.

In 2021 kreeg Ricardo landelijke bekendheid doordat hij met een imitatie van Robert ten Brink auditie deed in het RTL 4 programma ‘De Casting Kantine‘. Hij werd door Carlo Boszhard, Elise Schaap en Irene Moors uitgeroepen tot beste imitatie talent van Nederland en veroverde hiermee een plek in ‘De TV Kantine‘. Er volgde veel media aandacht en hij mocht mooie opdrachten verzorgen voor o.a. Coca Cola, KPN, Bavaria en Eneco.

Al snel begon hij ook zijn fans op TikTok te trakteren op zijn vele imitaties (ruim 60!) en dat bleek een regelrechte hit; de ene na de andere video ging viral en hij zat al snel op miljoenen videoviews.

Vanaf 2024 gaat Ricardo het theater in met zijn eerste solovoorstelling ‘De 101 Man Show‘. Een show vol bizarre imitaties en heerlijke typetjes.

Privé

Ricardo is getrouwd en heeft twee dochters. Zijn oudste dochter, Javiera Ras, is zangeres en deed mee met The Voice Kids.

Ricardo Ras als presentator of cabaretier boeken?

Neem contact op met FC Klap in Hilversum, het exclusieve management van Ricardo Ras. Bel 035-621 01 50 of mail naar rob@fcklap.nl

Deze opdrachtgevers gingen u voor: