THEATERSHOW

Cabaretvoorstelling Ricardo Ras – ‘De 101 Man Show’

Ricardo Ras is cabaretier en meesterimitator en kan zoveel stemmen imiteren dat hij zijn eerste cabaret solovoorstelling onmogelijk een ONE-man show kan noemen.

In 2021 werd Ricardo landelijk bekend toen hij met een bizarre imitatie van Robert ten Brink het RTL 4-programma ‘De Casting Kantine’ won. Hij werd uitgeroepen tot beste imitatietalent van Nederland en kreeg een plek in ‘De TV Kantine’. Op social media trakteert hij zijn duizenden fans op zijn vele heerlijke imitaties. Zijn video’s gaan vaak viral en zijn goed voor miljoenen views. Daarnaast is hij met zijn imitaties wekelijks te horen in ‘De 538 Ochtendshow‘.

In ‘De 101 Man Show’ vertelt Ricardo Ras over zijn struggles met een druk en chaotisch leven als ADHD’er. Een show vol hilarische en herkenbare situaties waarin de ogenschijnlijke succesvolle perfectionist zijn eigen façade omver duwt en zijn publiek wijst op het spoor van vernieling dat eraan vooraf is gegaan.

Tussen de vermakelijke anekdotes door transformeert Ricardo zich van de ene naar de andere bekende Nederlander.

Kortom ‘De 101 Man Show’ is een feest der herkenning en een heerlijke verkleedpartij vol hilarische anekdotes, grappige sketches en steengoede imitaties van ‘de Robert Paul van nu’: Ricardo Ras!

Op de hoogte blijven?

Volg Ricardo Ras op zijn socials! Je kunt hem vinden op Instagram, Facebook, TikTok en Youtube.